Bönehus

KÖP EN GIPSSKIVA OCH LÅT BÖNER FÖRVANDLA!

Visionen

Gud leder oss till bön! Vi vill skapa en plats både för att vara i Herrens närhet och låta honom förvandla våra liv, och vara i förbön för en värld som behöver Jesus mer än någonsin.

Vi vill därför renovera Vinterkyrkan på Ralingsåsgården. Det är en vacker lokal med gott om utrymme. Vi vill att det både ska vara en plats för bön och tillbedjan för våra elever på olika kurser, och för offentliga möten och samlingar.

Vill du vara med?

Renoveringen kommer att pågå till hösten och det finns många olika arbetsuppgifter där du kan få hjälpa till: Vi ska riva, demontera, isolera väggar och tak, byta fönster, isolera och lägga nytt golv, bygga nya väggar invändigt, spackla och måla.

Det går bra att komma allt ifrån någon timme då och då till en helg eller några dagar i sträck. Koordinering av detta sköts av Magnus Ardeby. Om du vill hjälpa till så hör av dig till Magnus på magnus@tmu.org och skriv vad du kan göra, när du kan komma, och ditt telefonnummer.

Ekonomi

Budgeten för hela projektet är på 350 000 kr. Vår förhoppning är att samla in 200 000 kr fram till midsommar. Du har möjlighet att kunna bidra med valfri summa eller genom att köpa en eller flera:

Vi behöver också skruv, spackel, spik, byggställning, plexiglas, lösull, matta, smygar och foder, etc. Känner du någon företagare som vill bygga tillsammans med oss så finns det möjlighet till företagssponsring.

När du bestämt vad du vill bidra med är det bara att swisha TMU (123 245 00 88), märka gåvan med ex. "Bönehus+1 gipsskiva" och nästa gång du besöker bönehuset ta en titt på det som du varit med och bidragit till. Tack!